Catalog rezervoare
  • Telefon: +373 68 120 125
  • Telefon: +373 76 000 085
  • E-mail: office@madena.md

Brewiks 1000L

Brewiks 1000L fabricile de bere sunt fabricile industriale de dimensiuni medii, cu sistemul special de fierbere a mustului, concepute pentru a produce volume mari de must. Mașina de preparare a mustului este echipată cu șase rezervoare multifuncționale care permit o producție paralelă până la șase loturi de must în același timp.

Mașina de preparare a mustului Brewiks 1000L amintește de o fortăreață al cărei design nu este fără scop. Integrarea tuturor containerelor necesare procesului de producție a mustului într-o singură unitate de pe o platformă comună, precum și complementul mașinii cu cazan dedicat pentru fierberea mustului cu hamei și rezervor de hidromasaj separat, permite cea mai eficientă producție de bere până la șase loturi pregătite simultan în aceeași zi.

Datorită acestui fapt, mașina de preparare a mustului permite producerea a până la cinci loturi de must pentru 24 ore în producerea tipurilor de bere preparate prin metoda decoctului sau chiar până la șase loturi pe 24 ore în producerea mustului folosind infuzia.

Capacități de producție de bere de la 2000 hectolitri până la 21000 hectolitri pe an, în funcție de numărul rezervoarelor de fermentare, volumul și felul lor de bere care urmează să fie produse.